UPT Racing TEAM részvétele a Formula Student Italia 2019 versenyen

UPT Racing TEAM részvétele a Formula Student Italia 2019 versenyen

A Color Metal kft. támogatta a temesvári UPT Racing Team részvételét a Formula Student Italia 2019 versenyen, amelyet az olaszországi Riccardo Paletti versenypályán került megszervezésre, 2019 július végén. A Temesvári Műszaki Egyetem ambíciós diákjai egy sor műszaki és anyagi problémát oldottak meg útban a megmérettetés felé. Ez a projekt egy nagy kihívás a fiatal diákoknak, akik a gyakorlatban tanultak, kisérleteztek, ismerkedtek az autóversenyzés különböző oldalaival: műszaki, szervezési, ugyanakkor anyagi, motivációs és csapatmunka aspektusaival.

„A legfontosabb eredményünk a Business Presentation próbán elért 19. helyezésünk, 48 ponttal, ami eddig részvételeink legjobbja. A statikai probáknál, a csapatnak sikerült teljesítenie a szabályzat összes feltételeit, aminek eredményeként a versenyautónk átment a műszaki vizsgálaton, ami gyakorlatilag a verseny legfontosabb próbája volt... Sajnos eddig ért a kalandunk, ugyanis egy motorproblémába ütköztünk és nem tudtuk begyújtani időben, az összes erőfesztés ellenére.” – jelentették ki a csapat képviselői.

A 1O főből álló csapat jelentős erőfeszítéseket tett, többek között hosszú munkaórákat vállalt a számítógépek előtt, illetve a műhelyekben. Ezeket egészítették ki az álmatlan éjszakák, a lelkesedés és a szakmai partenereik támogatása, köztük a Color Metal – „Partner in Engineering”. A közös erőfeszítés eredményei a figyelemre méltó eredmények.

Gratulálunk a UPT Racing Csapatnak és sok sikert a jövőben!

ksandor képe

About the Author

About: 

Hi, my name is Kiss Sandor, and I am a digital hoarder.