Csapatépítő és szakmai továbbképző hétvége a lerakatokban és service centerben dolgozó munkatársainknak

Csapatépítő és szakmai továbbképző hétvége a lerakatokban és service centerben dolgozó munkatársainknak

A Color Metal cég kiemelt figyelemmel követi a humán erőforrás fejlesztését. Az éves költségvetésben megkülönböztetett tételként szerepelnek a csapatépítő és más szakmai képzések fejezetek. Az eladási csapatnak szánt negyedéves gyűlések és képzések mellett fontosnak tartjuk, hogy a lerakatokban és service centerekben dolgozó munkatársak szakmai fejlődését és motivációját is optimális szintre fejlesszük.

November hónap folyamán szerveztük meg Prázsmáron (Brassó megye, Erdély) a három romániai munkapontunk (Székelyudvarhely, Temesvár,  Bukarest) raktári munkatársak képzését. Ez a hétvége kiváló alkalom volt a szakmai tapasztalatok cseréjére, (a távollevő kollégák) egymás jobb megismerésére, a lerakatok és service centerek specifikus problémáinak megvitatására, anélkül, hogy a  szórakozást hanyagoltuk volna.

Team Bulding pt colegii nostrii de la Service Center

A hétvége egyik kiemelkedő tevékenysége volt a gokart tesztvezetés és háziverseny a prázsmári karting pályán. Munkatársaink erre az alkalomra lecserélték a targoncákat és tehergépeiket gokartra, és a megszokott szinvonalú ügyességgel vezették ezeket is.

Munkatársaink várják a hasonló jellegű eseményeket, ahol a szakmai tudás mellett a csapathangulat is fejlődik.

Team Bulding pt colegii nostrii de la Service Center

ksandor képe

About the Author

About: 

Hi, my name is Kiss Sandor, and I am a digital hoarder.