Új székhely és lerakat

Új székhely és lerakat

A Color Metal cég tevékenységének fejlődése az elmúlt években nyilvánvalóvá tette, hogy egy új székhelyre és központi raktárra van szükség, amely optimizáltan támogatja a nemzetközi színesfém piacon végzett kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységet.
A 2O19-es évben a cégünk egyik legfontosabb projektje az új székhelynek és lerakatnak az építése Székelyudvarhelyen. Egy intenzív előkészületi periódus után, 2O19 tavaszán beindultak az építkezési munkálatok, a jövőbeli székhelyet, lerakatot és service centert magába foglaló ingatlannál.

A jelen beruházás az egyik legjelentősebb ami Hargita megyében zajlik az elmúlt időszakban. Az ingatlan, amely város terelőútján található, lesz az otthona úgy a kereskedelmi és adminisztratív, mint a logisztika, raktározási, illetve service center tevékenységeknek, 13.000 m2-es platformon, 5.000 m2-es felületen. Az építkezési munkálatok határideje 2019 december 31.

Új székhely  központi lerakat service center Color Metal

Célunk, hogy ezen beruházással megnöveljük a logisztikai tevékenységek hatákonyságát. A cég specifikumának és megnövekedett tevékenységének megfelelően adaptáljuk az új kereskedelmi, raktár és service center felületeket.

ksandor képe

About the Author

About: 

Hi, my name is Kiss Sandor, and I am a digital hoarder.