Produse din Cupru

Produse din Cupru

PRODUSE LAMINATE DIN CUPRU

Tehnologia de fabricare a produselor laminate din cupru este procedura de laminare la rece, iar aliajul folosit variază în funcţie de domeniul de utilizare. 
Avantajul aliajului Cu-DHP constă în proprietățiie mecanice bune, iar aliajul Cu- ETP este frecvent utilizat, datorită proprietăților de conductivitate electrică ridicată.

TABLA CUPRU INDUSTRIALĂ / ARHITECTURALĂ

Tabla cupru industrială

Tabla cupru laminată este o soluție preferată în industrie și pentru soluții arhitecturale.

Tabla laminată din cupru, aliaj Cu-DHP (Sf-Cu) are, datorită proprietăților mecanice bune, multiple direcții de utilizare, cum ar fi radiatoare, elemente pentru aparate de aer condiţionat şi frigidere, rezervoare, răcitoare de ulei pentru avioane, schimbătoare de căldură, etc.

Tabla cupru, aliaj Cu-ETP (E-Cu) este frecvent utilizată, datorită proprietăților bune de conductivitate electrică și termică ridicată, în industria auto (radiatoare, elemente de etanşare), producţia publicitară, producţia de ornamente şi decoraţiuni, industria electrică (cabluri, sârme, circuite imprimate şi diverse elemente de contact), organe de asamblare (cuie, nituri, etc.), schimbătoare de căldură, piese obţinute prin ştanţare, recipiente.

 

 

Tabla cupru laminata arhitecturala

Tabla cupru arhitecturală

Cuprul este soluția cea mai bună pentru aplicații legate de înveliri în construcții. Acoperișul din tablă de cupru are o durată de viață nelimitată și nu necesită întreținere specială. Cromatica fațadelor de cupru pentru învelirea-acoperirea clădirilor trece prin mai multe faze.

Color Metal oferă clienților soluții arhitecturale din table și benzi din cupru pentru acoperișuri și fațade, produse de KME Germany sub numele de marcă TECU®. Gama de laminate TECU este ușor de prelucrat și durabilă, fiind disponibilă în mai multe variante coloristice: roșu clasic, maro pre-oxidat, verde pre-patinat.

webpage-bare-aluminiu
webpage-tabla-cupru