Pagini specializate aluminiu

Pagini specializate aluminiu

table-aluminiu

Table aluminiu

Pagina de Web al SC Color Metal Srl axat preponderent pe segmentul de tablă aluminiu - precum tablă aluminiu lisă aliat şi nealiat, table speciale striate, perforate şi expandate din aluminiu, plăci aluminiu, folii şi benzi din aluminiu.

placi-aluminiu-groase

Plăci Aluminiu Groase

Industria constructoare de maşini, construcţia navelor, industria autovehiculelor are nevoie de plăci din aluminiu. Color Metal Srl este partenerul DVS, apelaţi la noi cu incredere !

tabla-striata

Tabla Striată Aluminiu

Prevenirea alunecării şi aplicabilitatea decorativă, fac ca tablele din aluminiu striate să aibă o arie largă de răspândire şi o aplicabilitate mare în diverse domenii ale industriei

benzi-aluminiu

Benzi aluminiu

Pagina de Web al Sc Color Metal Srl axat preponderent pe segmentul de benzi din aluminiu - precum benzi din aluminiu striate (duett, quintett, diamond), benzi din aluminiu laminate la rece, benzi din aluminiu laminate la rece – colorate.

folii-aluminiu-banner1

Folii Aluminiu

Foliile din Aluminiu sunt cele mai importante şi cele mai larg răspândite semifabricate, produse care sunt obţinute prin laminarea aluminiului la rece. Domeniul de utilizare cel mai des întâlnit este domeniul executarii produselor de consum.

profile-U-din-aluminiu

Extrudate aluminiu

Pagina de Web a SC Color Metal Srl axat preponderent pe segmentul de extrudate din aluminiu - precum profile extrudate tip L,T,U, bare extrudate dreptunghiulare, rotunde, hexagonale şi ţevi extrudate rotunde, şi dreptunghiulare.

profile-aluminiu

Profile din Aluminiu

Pagina web a SC Color Metal Srl, preponderent axat pe prezentarea profilelor din aluminiu, precum cele tip L,T,U, Ţevi rotunde şi dreptunghiulare din aluminiu

profile-speciale-aluminiu-th

Profile speciale din Aluminiu

Profile Speciale Aluminiu - denumite şi profile speciale după desen, reprezintă un domeniu special al produselor din aluminiu.

laminate-aluminiu

Laminate Aluminiu

Laminatele din aluminiu sunt cele mai răspândite produse executate din aluminiu sau din aliajele acestora. Compoziţia semifabricatelor produse prin laminare depind în mare masură de proprietăţile produsului finit unde va fi folosit.

bare-aluminiu

Bare aluminiu

Pagina de Web a SC Color Metal Srl axat preponderent pe segmentul de bare aluminiu - precum bare aluminiu rotunde, hexagonale şi dreptunghiulare

duraluminiu

Duraluminiu

Efectul cunoscut sub numele de duritate prin îmbătrânire este atribuit aliajelor de DURALUMINIU, aliaje aflate în clasa 2XXX. Această structură de aliere variază, dar în mod obişnuit o compoziţie normală de duraluminiu constă dintr-o bază de aluminiu cu 3,5%-4,5% cupru, câte 0,4%-0,7% magneziu şi mangan, şi pana la 0,7% siliciu.

scari-aluminiu

Scari Aluminiu

Cu scările din aluminiu, disponibile la Sc Color Metal Srl, nu mai sunt înăltimi la care să nu puteţi ajunge! Sunt uşoare, practice, estetice şi sunt indispensabile în treburile gospodareşti...

calculator-gr
distributie