Oţeluri Inoxidabile

Oţeluri Inoxidabile

TABLĂ DIN OŢEL INOXIDABIL

Oţelurile inoxidabile sunt uşor de manipulat, pot fi ţinute în stare curată, iar pe lingă acest lucru strălucirea metalică cât şi duritatea o face atractivă şi utilizabilă.
Oţelurile inoxidabile devin în ce în ce mai utilizabile pe lingă celelalte materiale astfel în bucătării, în construcţii civile şi industriale, în industria auto.

PRODUSE DIN OŢEL LUNG INOXIDABIL

Oţelul inoxidabil (INOX) este uşor maniabil, se poate păstra curat uşor, este un material foarte rezistent. Pe lângă aceste proprietăţi are aspect atrăgător, decorativ.

Produsele lungi din oțel inoxidabil (Inox) sunt utilizate frecvent mai ales în categoria materialelor tehnice, dar este folosit pe o gamă largă şi pentru fabricarea articolelor de menaj. Pe lângă aceste domenii, ocupă un loc important şi în industria auto.

Proprietaţile avantajoase – mai ales rezistența la corodare, fac ca ţevile din inox să fie folosite în prelucrări de zi de zi cât şi în multe alte domenii industriale: industria chimică şi alimentară, industria auto, construcţii navale, construcţii civile, industria energetică, echipamente de climatizare, design interior, aplicaţii medicale etc.

calculator-gr