Color Metal Branch Map

Alushop-btn
Calculator de greutate button
Rute de distributie Button
Tehnipedia Button

Căutați semifabricate neferoase?

Trecând în revistă esența activității noastre, am remarcat că la baza modelului de afaceri stă parteneriatul cu specialiști tehnici, în special ingineri, suportul acordat activității lor reprezentând elementul cheie al activității noastre. De aici și noul nostru slogan:Color Metal – Partners in Engineering

Oferind o gamă largă de semifabricate din aluminiu, cupru, alamă, bronz, titanzinc, Color Metal acoperă nevoile firmelor de prelucrări metalice prin așchiere, confecții metalice, din domenii cum ar fi, automotive, industria alimentară, aeronautică, construcții de mașini, industria publicitară, construcții – renovări etc. Gama largă de produse este completată de servicii profesionale de debitare, înfoliere, dar și suport tehnic. Tehnipedia - oferă date tehnice cu caracter informativ despre produsele comercializate de firmă, structurate profesionist.

Noua divizie de soluții arhitecturale pentru fațade și acoperișuri, respectiv design interior, din cupru și titan-zinc, este o provocare ambițioasă. Clădiri clasice, de patrimoniu au fost renovate cu produse importate de Color Metal de la KME Germany și elZinc, Spania. Divizia de soluții arhitecturale oferă, deci un sistem complex de soluții, începând de la consultanță, o gamă largă de materiale și soluții tehnice în funcție de nevoile beneficiarului. Pentru proiecte urgente, putem oferi materiale direct din stocurile semnificative aflate la dispoziție.

În prezent, compania este activă la nivel internațional, astfel în afară de filiala recent înființată în Ungaria, COLOR METAL HUNGARY, suntem prezenți și pe piețele din Bulgaria și Serbia.

4 Centre Logistice: în Romania București, Timișoara și Odorheiu-Secuiesc (depozit central și service center specializat în debitare); respectiv Ungaria: filiala Budapesta.

Vânzări anuale: peste 6000 tone
Cifră de afaceri: peste 22 millioane euro

Stoc mediu: 1500 tone

Număr articole: peste 2500

20 de rute de livrare săptămânale, acoperind toate regiunile țării. Livrări individuale pentru proiecte și comenzi speciale

Oferim soluții personalizate, asigurând servicii de calitate:

  • Promptitudine: servicii de calitate și termene scurte de livrare
  • Stocuri variate: o gamă largă de semifabricate standard și speciale, aliaje de aluminiu, cupru, alamă și zinc
  • Calitate înaltă: materiale certificate de la producători renumiți
  • Competență: personal cu experiență, specialiști în domeniul neferoaselor.

Definirea necesarului de materiale, depozitare, livrare just in time: Color Metal vă asigură flexibilitatea de care aveți nevoie.

 

 

Cupru

Produse laminate şi extrudate din cupru

Take a look

Soluții Arhitecturale

Take a look