Color Metal Branch Map

 

A Color-Metal cég az évek során ipari ügyfeleinek megbízható szövetségesévé vált, ennek következtében a romániai színesfém forgalmazók piacvezetőjévé nőtte ki magát.

Partnerség mérnökökkel: a cég tevékenységének a koncepcióját elemezve, a cég üzleti modelljének alapja a műszaki szakemberekkel, elsősorban mérnökökkel való partnerség. A mérnököknek szánt szakmai támogatás a cégünk tevékenységének kulcstényezője. Ezt üzeni a cég új szlogenje is:Color Metal – Partners in Engineering

Az alumínium, vörös- és sárgaréz, bronz és titáncink félgyártmányok széles termékválasztékát ajánlva, a fémforgácsoló, fémfeldolgozó vállalatok igényeit elégíti ki a Color Metal, több iparágból: autóipar és annak beszállítói, élelmiszeripar, repülőgép gyártás, gépgyártó ipar, reklámgyártás, építőipar – elsősorban műemlék rehabilitáció. A széles termékajánlatot egészíti ki a professzionális szolgáltatások listája: lemezek, rúdak és csövek darabolása, lemezek fóliázása, ugyanakkor szakmai támogatás. A Tehnipédia – a vállalat által forgalmazott termékek műszaki adatbázisa, hasznos információ forrás a jelen és jövő szakembereinek, mérnökeinek.

A cég új részlege a műépítészeti megoldásokra fókuszál, épületfedések, homlokzatok, illetve belsőépítészeti réz és titáncink alkalmazásokkal. A KME Germany és elZinc (Spanyolország) cégektől importált termékeinkkel egy sor műemlék épületet újítottak fel partnereink. A műépítészeti megoldások részlege komplex megoldás rendszert javasol, kezdve szakmai tanácsadástól, egy széles termékskálán és műszaki megoldáson keresztül az ügyfeleink igényei szerint.

Jelenleg a vállalatunk a nemzetközi piacon érdekelt, a nemrég alapított magyarországi, COLOR METAL HUNGARY leányvállalat mellett, a szerb és bulgár piacokon is növekvő jelenlétet jelez.

4 Logisztikai központ: Romániában Bukarest, Temesvár és Székelyudvarhelyen (központi raktár, daraboló szervíz központ és cégszékhely), illetve Budapesten leányvállalat

A színesfém félgyártmányok romániai disztribúciós piacának vezetője. Jelentős partnerségek: Magyarország, Szerbia és Bulgária vállalataival.

Éves eladott mennyiség: több, mint 6000 tonna
Forgalom: több, mint 22 millió euró

Átlag árukészlet: 1500 tonna

Forgalmazott cikkek: több, mint 2500

Személyesített megoldásokat javaslunk, minőségi szolgáltatásokkal:

  • Reakció készség: gyors szállítási határidők,
  • Széles áruskála: standard és speciális alumínium és réz ötvözetek, illetve titáncink félgyártmányok,
  • Magas minőség: elismert gyártók minősített termékei,
  • Szakmai kompetencia: tapasztalattal rendelkező, a színesfémek területén képzett személyzet,

Termékszükséglet meghatározása, raktározás, just in time leszállítása: a Color Metal biztosítja megfelelő rugalmasságot az önök tevékenységéhez.

Súlyméter kalkulátor gomb

 

 

ALUMÍNIUM

SAJTOLT TERMÉKEK

Take a look

VÖRÖSRÉZ

HENGERELT TERMÉKEK

Take a look

VÖRÖSRÉZ

SAJTOLT TERMÉKEK

Take a look

SÁRGARÉZ

LEMEZEK ÉS SZALAGOK

Take a look
MÉDIA PARTNEREK:
T&T
Demo metal
piata industriala
TAGSÁG:
rmue
pmt

CLUSTERUL PRELMET TRANSILVANIA